Tjänster

Vi drivs av resultat.

För att göra all kommunikation så tydlig och lönsam som möjligt har vi samlat alla tjänster under en och samma byrå. Du ska aldrig behöva kontakta flera byråer och betala dyra pengar för att nå dina mål! Förutom det så mäter vi och redovisar affärsvärden på våra insatser.

Våra tjänster

Sociala medier

Närvaro och interaktion

Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn eller Snapchat? Möjligheterna är många, och vi vet hur ni ska göra för att uppnå bästa effekt av er närvaro i era sociala kanaler.

Läs mer.

Webb & E-handel

Avancerade webblösningar i Magento och WordPress

En bra webb är mer än en väldesignad hemsida – en bra webb fungerar som en säljare som jobbar dygnet runt, alla dagar i veckan, året om.

Läs mer.

Analys & Data

Resultat som gör skillnad

Hur många affärer ger din marknadsföring? Oavsett vad vi hjälper dig med, vill vi alltid visa er exakt vad varje investerad krona i marknadsföring ger tillbaka.

Läs mer.

A/B-testning

Konstant analys av framgångar

A/B-testning innebär stora möjligheter till förbättring av er webbplats och era annonser. Vi jämför olika alternativ och jobbar med resultat i fokus.

Läs mer.

Foto

Rätt bild av er

Som Umeås enda byrå med snygghetsgaranti fotar och redigerar vi bilder som visar er bästa sida. Vi levererar porträtt-, grupp-, miljö-, produkt- och detaljbilder för all typ av marknadsföring – enligt era önskemål.

Läs mer.

Film

Anpassad rörlig kommunikation

Hemsida, sociala medier eller TV är bara några av alla plattformar där ni kan välja rörlig marknadsföring. Vi hjälper er med förproduktion, inspelning, postproduktion, rekryterings- och informationsfilmer m.m.

Läs mer.

3D

Möjligheterna inom 3D-världen är oändliga

Ibland vill man börja med annonsering innan produkten ens är redo för fotografering. Med 3D-animering kan vi på ett verklighetstroget och nyskapande sätt visa upp budskap, produkter eller visioner. Låt dig inspireras av nya perspektiv som kanske ännu inte existerar fysiskt.

Läs mer.

PR

Dela med er av framgången

Vi formulerar och förmedlar era budskap till rätt kanaler så att ni får dela med er av saker som andra bör veta.

Läs mer.

Strategi

Stabil grund att stå på

Att sticka ut i mängden, nå önskade kunder och hitta vad som gör er unika är nyckeln till bra marknadsföring. För att effektivt kunna åstadkomma önskvärd effekt sätter vi en plan, tillsammans med er, som får er att synas i mediebruset.

Läs mer.

Varumärke

Hur era kunder upplever er

Alla våra uppdrag, även varumärkesarbeten, handlar om passion. Oavsett om du har egna önskemål eller om du ger oss fria händer så är vi på jo. alltid redo att skapa magi.

Läs mer.

Föreläsningar

Boka oss!

Ibland behöver man mer information eller extra inspiration. Oavsett vad, hur och inom vilket område du behöver detta så finns våra experter på jo. till ditt förfogande.

Läs mer.

Google

Möt era kunder där de befinner sig

Med våra avancerade verktyg och unika metoder hjälper vi er att använda era marknadsföringspengar på bästa möjliga sätt – utan att krångla till det. Vi marknadsför er på de platser där ni får ut mest värde för pengarna.

Läs mer.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.