Tjänster
inom webb
& e-handel

Med rätt verktyg, smart design och en tanke genom hela processen skapar våra webblösningar hög konverteringsgrad.

Sala Silvergruva hemsida i mobiltelefon

WordPress

En bra webb är mer än en väldesignad hemsida – en bra webb fungerar som en säljare som jobbar dygnet runt, alla dagar i veckan, året om.

Med rätt verktyg, smart design och en tanke genom hela processen skapar vi tillsammans med er en webb med hög konverteringsgrad…

Med rätt verktyg, smart design och en tanke genom hela processen skapar vi tillsammans med er en webb med hög konverteringsgrad. Allt för att du som kund ska få tillbaka dina investerade pengarna så snabbt som möjligt.

Läs mer

+

Läs mindre

WooCommerce

Med WordPress tillägg WooCommerce är du inte långt ifrån en skräddarsydd webbshop. WooCommerce är världens mest använda verktyg för e-handel.

WooCommerce är utvecklat för att göra din WordPress-sida till en e-handel på ett smidigt sätt. Styrkan är enkelhet…

WooCommerce är utvecklat för att göra din WordPress-sida till en e-handel på ett smidigt sätt. Styrkan är enkelheten och att det är världens mest använda verktyg inom e-handel. Därför finns det obegränsat med möjligheter för att anpassa din produktpresentation, orderhantering, betalning- eller fraktlösning. Genom att ta fram en grundläggande design för din e-handel och hur dina produkter ska exponeras implementerar vi sedan WooCommerce och gör alla nödvändiga kopplingar. Vi har många års erfarenhet av WooCommerce och WordPress, både för B2B och B2C.

Läs mer

+

Läs mindre

Magento

Ta din e-handel till nästa steg med marknadsledande Magento. Vi har erfarenhet av Magento Commerce både för B2B och B2C.

De senaste åren har Magento fullständigt revolutionerat e-handeln och blivit den plattform som proffsen vänder sig till…

De senaste åren har Magento fullständigt revolutionerat e-handeln och blivit den plattform som proffsen vänder sig till. Magento är idag den ledande lösningen för företag som letar efter en e-handelsplattform som på ett strukturerat och användarvänligt sätt gör det möjligt att hantera stora mängder data. Vi på Jo Kommunikation förstår varför, vi ser många fördelar med att välja just Magento framför många andra plattformar. Baserat på dina önskemål vad gäller funktionalitet, kopplingar, design och användarvänlighet tar vi fram en lösning som gör din e-handel till den bästa. Vi kan lugnt säga att vi är den ledande byrån i regionen för just detta.

Läs mer

+

Läs mindre

API:er / kopplingar

Vare sig ditt företag ägnar sig åt B2B eller B2C online så finns idag en mängd olika system som krävs för att din verksamhet ska fungera smidigt.

En effektiv e-handel ska vara bekymmersfri för både dig och dina kunder. Genom API och andra kopplingar utvecklar vi metoder som integrerar din e-handel med…

En effektiv e-handel ska vara bekymmersfri för både dig och dina kunder. Genom API och andra kopplingar utvecklar vi metoder som integrerar din e-handel med övriga verksamheten. Allt från affärssystem, CRM, betalningslösningar och frakthantering automatiseras och integreras med varandra.

Läs mer

+

Läs mindre

Webbdesign

Vårt främsta fokus är alltid att bygga en webb med så hög konverteringsgrad som möjligt.

Vårt team skapar skräddarsydd webbdesign som passar perfekt för din verksamhet…

Vårt team skapar skräddarsydd webbdesign som passar perfekt för din verksamhet. Vi designar alltid våra hemsidor med stort fokus på användarvänlighet och tydliga CTA knappar, så att så många webbbesökare som möjligt genomför önskad konvertering på er webb. Tillgänglighetsanpassad design är också något vi jobbat mycket med för olika organisationer.

Läs mer

+

Läs mindre

Berätta, vad kan vi hjälpa dig med?

Kolla in
vad vi
gjort
tidigare

Ta gärna en titt på ett axplock av våra case, och kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning för dig och ditt företag.

HärjedalsKök, blått kök med köksö och pallar
HärjedalsKök, blått kök med köksö och pallar

Mätbara affärsresultat driver digitala affärer för HärjedalsKök.

Pelagia grafisk profil

Ny hemsida och rekryteringsstrategi gav rekordmånga ansökningar.

Senaste tekniken och omfattande optimering för Google förde oss hit.

En träningsapp tillsammans med Beijer Byggmaterial.

Omfattande varumärkesarbete, 3D och digitalisering.

Uppdaterad grafisk profil och tillgänglighetsanpassad hemsida.

Vi på Jo är otroligt stolta över att få hjälpa Quicke mot ett mer digitaliserat lantbruk.

Vi på JO säkerställer att Norrmejeriers budskap förmedlas rätt i alla digitala kanaler

En ny användarvänlig e-handel för Norrlands första och enda chokladfabrik.

Redo att sprida norrländska smaker till resten av Sverige.

En ren och tydlig layout som gör din upplevelse så smidig som möjligt.