Tjänster
inom
Analys

Oavsett vad vi hjälper dig med, vill vi alltid visa er exakt vad varje investerad krona i marknadsföring ger tillbaka.

Sala Silvergruva hemsida i mobiltelefon

Google

Möt era kunder där de befinner sig.

Med våra avancerade verktyg och unika metoder hjälper vi er att använda era marknadsföringspengar på bästa möjliga sätt – utan att krångla till det. Vi marknadsför er på de platser där ni får ut mest värde för pengarna…

Med våra avancerade verktyg och unika metoder hjälper vi er att använda era marknadsföringspengar på bästa möjliga sätt – utan att krångla till det. Vi marknadsför er på de platser där ni får ut mest värde för pengarna. Hur många klick ni får på era annonser säger inte så mycket – Vårt fokus ligger alltid på hur mycket ni har sålt och till vilken kostnad. Ni ska alltså få en så hög ROI som möjligt på er annonseringsbudget, därför redovisar vi alltid försäljning eller affärsvärde.

Läs mer

+

Läs mindre

A/B Test

Konstant analys av framgångar.

Det viktigaste målet vi har är att göra era webbesökare till kunder. Därför jobbar vi mycket med så kallad A/B-testning och analyserar vilken typ av undersida, bild, knapp eller formulär som ger bäst resultat för just er…

Det viktigaste målet vi har är att göra era webbesökare till kunder. Därför jobbar vi mycket med så kallad A/B-testning och analyserar vilken typ av undersida, bild, knapp eller formulär som ger bäst resultat för just er. A/B-testning innebär stora möjligheter till förbättring av er webbplats och era annonser. Vi jämför olika alternativ och jobbar med resultat i fokus. Det finns nämligen alltid saker att förbättra: allt handlar om att testa sig fram och lista ut vad som fungerar bäst – A eller B. Kontakta oss redan idag för att uppnå rätt resultat tillsammans!

Läs mer

+

Läs mindre

Webbanalys

En väl utförd webbanalys kan vara den bästa investering du gör! Det spelar ingen roll hur mycket pengar du lägger på marknadsföring om dina webbesökare inte gör det du önskar.

När vi gör en Webbanalys tar vi fram konkreta punkter med lösningsförslag som gör att er webb konverterar bättre efter dina affärsmål som utgångspunkt. En bra hemsida ska inte bara se snygg ut..

När vi gör en Webbanalys tar vi fram konkreta punkter med lösningsförslag som gör att er webb konverterar bättre efter dina affärsmål som utgångspunkt. En bra hemsida ska inte bara se snygg ut, den ska även vara funktionell, mobilanpassad, snabb och framför allt följa alla SEO regler som finns idag.

Läs mer

+

Läs mindre

Berätta, vad kan vi hjälpa dig med?

Kolla in
vad vi
gjort
tidigare

Ta gärna en titt på ett axplock av våra case, och kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning för dig och ditt företag.

HärjedalsKök, blått kök med köksö och pallar
HärjedalsKök, blått kök med köksö och pallar

Mätbara affärsresultat driver digitala affärer för HärjedalsKök.

Pelagia grafisk profil

Ny hemsida och rekryteringsstrategi gav rekordmånga ansökningar.

Senaste tekniken och omfattande optimering för Google förde oss hit.

En träningsapp tillsammans med Beijer Byggmaterial.

Omfattande varumärkesarbete, 3D och digitalisering.

Uppdaterad grafisk profil och tillgänglighetsanpassad hemsida.

Vi på Jo är otroligt stolta över att få hjälpa Quicke mot ett mer digitaliserat lantbruk.

Vi på JO säkerställer att Norrmejeriers budskap förmedlas rätt i alla digitala kanaler

En ny användarvänlig e-handel för Norrlands första och enda chokladfabrik.

Redo att sprida norrländska smaker till resten av Sverige.

En ren och tydlig layout som gör din upplevelse så smidig som möjligt.