Webb & E-handel

Avancerade webblösningar i
Magento och WordPress

En bra webb är mer än en väldesignad hemsida – en bra webb fungerar som en säljare som jobbar dygnet runt, alla dagar i veckan, året om. Med rätt verktyg, smart design och en tanke genom hela processen skapar vi tillsammans med er en webb med hög konverteringsgrad.

Vi har sedan starten byggt mer än 300 hemsidor, allt från en enklare webb till komplexa internationella e-handelslösningar med avancerade externa kopplingar. Med andra ord så är Inget projekt för litet eller för stort för oss. Vi har erfarenhet av optimering, API-kopplingar, affärssystem, skräddarsydda konfigureringsverktyg och omfattande webblösningar för användning på olika marknader, språk och valutor. Vårt främsta fokus är alltid att bygga en webb med så hög konverteringsgrad som möjligt- allt för att du som kund ska få tillbaka dina investerade pengarna så snabbt som möjligt.

 

Idag bygger vi webb i olika open source-plattformar så som WordPress, WooCommerce och Magento och vi kan lugnt säga att vi är den ledande byrån i regionen för utveckling och drift i dessa plattformar.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.