B2B

Resultatdriven kommunikation
och försäljning mellan företag.

En tydlig plan och de rätta tekniska förutsättningarna är vad som krävs för en framgångsrik B2B-verksamhet. Vare sig det gäller en avancerad e-handel eller material till en mässa har vi erfarenhet av att skapa direkt försäljning, generera leads, och stärka varumärket för B2B-företag både på hemmaplan och internationellt.

Mycket skiljer sig mellan försäljning mot företag och försäljning mot konsument. Avancerade produkter, långa köpprocesser och fler beslutsfattare är bara några exempel på vad som ofta kännetecknar B2B.
För vissa företag gäller det att drive direkt försäljning genom e-handel och för andra kan ett enda lead säkra företagets framtid. Vare sig det handlar om varumärkesarbete, broschyrer eller komplexa e-handelslösningar så har vi på Jo Kommunikation erfarenhet och många kunder som verkar inom B2B.

Vi arbetar med B2B-företag inom många olika branscher, i Sverige och internationellt. Energi, industri eller tech? Vi ser möjligheter att förbättra ditt företags försäljning och på så vis öka affärsnyttan, oavsett bransch och målgrupp.

Kontakta oss så tar vi ett möte.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.