Vi drivs av resultat.

Hur många affärer ger din marknadsföring?

Sociala medier

Närvaro och interaktion

Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn eller Snapchat? Möjligheterna är många, och vi vet hur ni ska göra för att uppnå bästa effekt av er närvaro i era sociala kanaler.

Läs mer.

Webb & E-handel

Avancerade webblösningar i Magento och WordPress

En bra webb är mer än en väldesignad hemsida – en bra webb fungerar som en säljare som jobbar dygnet runt, alla dagar i veckan, året om.

Läs mer.

Analys & Data

Resultat som gör skillnad

Hur många affärer ger din marknadsföring? Oavsett vad vi hjälper dig med, vill vi alltid visa er exakt vad varje investerad krona i marknadsföring ger tillbaka.

Läs mer.

Foto

Rätt bild av er

Som Umeås enda byrå med snygghetsgaranti fotar och redigerar vi bilder som visar er bästa sida. Vi levererar porträtt-, grupp-, miljö-, produkt- och detaljbilder för all typ av marknadsföring – enligt era önskemål.

Läs mer.

Film

Anpassad rörlig kommunikation

Hemsida, sociala medier eller TV är bara några av alla plattformar där ni kan välja rörlig marknadsföring. Vi hjälper er med förproduktion, inspelning, postproduktion, rekryterings- och informationsfilmer m.m.

Läs mer.

Varumärke

Hur era kunder upplever er

Alla våra uppdrag, även varumärkesarbeten, handlar om passion. Oavsett om du har egna önskemål eller om du ger oss fria händer så är vi på jo. alltid redo att skapa magi.

Läs mer.

Google

Möt era kunder där de befinner sig

Med våra avancerade verktyg och unika metoder hjälper vi er att använda era marknadsföringspengar på bästa möjliga sätt – utan att krångla till det. Vi marknadsför er på de platser där ni får ut mest värde för pengarna.

Läs mer.

Låt oss visa några exempel.

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Norrlands första datadrivna byrå.

Vi tycker inte om att gissa, vi vill veta! Har du tröttnat på att köpa marknadsföring med en magkänsla som säger att det egentligen är pengar i sjön? Då har du kommit rätt. Med oss vid rodret kan ni växa till oanade höjder med hela världen som marknad.

Välkommen till oss på jo. Vi drivs av resultat.

Vi är ett stort team med bred kompetens som alla driver åt samma håll. Vår främsta prioritet är att leverera högsta möjliga avkastning åt våra kunder. Ja, ni läste rätt, det går att mäta marknadsföring i avkastning och det tycker vi är det enda sättet att jobba med kommunikation idag.

För att komma dit behövs riktigt grymma foton, videor, grafiska profiler, logotyper, webbsidor, texter, inlägg för sociala medier, annonser, 3D-visualiseringar, strategier och allt annat som vi hjälper dig med här på jo. Välkommen!

Kolla in vad som händer hos oss!

27 oktober, 2021

Vi är Gasellföretag för tredje året i rad

Jo Kommunikation har utsetts till Gasellföretag i år igen! Vi fortsätter att växa i omsättning och personal, samtidigt som vi behåller god lönsamhet hela vägen. Att klara av de hårda kriterierna till Gasellföretag är svårt, och att göra det hela tre år i rad är ännu svårare! Vi är superstolta över denna utmärkelse som delas...

Några av våra kunder.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.