Referenser

Tillsammans når vi framgång.

Vi jobbar med företag och organisationer inom olika branscher – lokalt, nationellt och internationellt. De flesta av våra kunder har jobbat med oss under många år, här nedan kan ni läsa vad några dessa tycker om vårt samarbete.

Vi har lyckats hitta en byrå med fräscha idéer och stark digital kompetens. Alla leveranser är klockrena och ger fina resultat. Dessutom behärskar de ett flertal språk!

Joanna Viileinen

Marknadschef, Rototec

Jo Kommunikation har levererat hög kompetens och vassa affärsresultat. Nu har vi en stark närvaro digitalt och stenkoll på hur mycket affärer vi får för reklampengarna.

Mattias Forsman

Marknadschef på HärjedalsKök

Tillsammans med Jo Kommunikation har vi upplevt vikten av digital närvaro och snabbt fått riktigt bra resultat! Vi rekommenderar självklart deras mycket kundfokuserade team.

Olov Persson

VD, BL-Interiör

Gänget på Jo Kommunikation har på ett effektivt och proffsigt sätt lyft vårt varumärke visuellt. De levererar alltid tryggt med kvalitet.

Anton Johansson

VD, Rekab Entreprenad

Tack vare vårt samarbete med Jo Kommunikation, får vi imponerande resultat ur vår digitala marknadsföring. De har ett starkt och professionellt kundfokus och vi är jättenöjda.

Ingabritt Thorneus

Ägare och grundare, Hudläkaren i Umeå AB

Jo Kommunikation och Digipartner har jobbat mycket framgångsrikt med riktad marknadsföring. Vi har nu mer än fördubblat antalet affärstransaktioner på vår e-handel.

Jan Phersson

VD, Simpson Europe

Jo Kommunikation har stark teknisk expertis och ett trevligt kundbemötande. De planerar och utför lyckade insatser för såväl den svenska som internationella marknaden!

Peter Johansson

Key Account Manager, Foranet

Jo Kommunikation är nära och enkla! En lokal aktör med stort driv och hög kompetensnivå. Påminner mycket om oss själva och för oss är jo. en perfekt kommunikationspartner!

Anders Ledin

VD, Placerum Kapitalförvaltning AB

Jag och hela teamet runt Riksnet är djupt imponerade över vilket fantastiskt resultat Jo Kommunikation skapat. Över 400% i avkastning har det varit hela perioden.

Andreas Bertilsson

Head of Riksnet, Telia Company

Vi är otroligt nöjda med Jo Kommunikation. Lyhörd, snabb och träffsäker hjälp med precis den kommunikation vi behöver för att driva vidare våra affärer digitalt.

Therese Nyman

VD, Projektledargruppen

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.