Referenser

Tillsammans når vi framgång.

Våra kunder är vår främsta styrka. Vi jobbar med företag och organisationer inom olika branscher – lokalt, nationellt och internationellt. För oss är det lika kul att inleda nya samarbeten som att jobba med en återkommande kund under flera år.

Vi är otroligt nöjda med Jo Kommunikation. Lyhörd, snabb och träffsäker hjälp med precis den kommunikation vi behöver för att driva vidare våra affärer digitalt.

Therese Nyman

VD, Projektledargruppen

Jo Kommunikation och Digipartner har jobbat mycket framgångsrikt med riktad marknadsföring. Vi har nu mer än fördubblat antalet affärstransaktioner på vår e-handel.

Jan Phersson

VD, Simpson Europe

Jo Kommunikation är nära och enkla! En lokal aktör med stort driv och hög kompetensnivå. Påminner mycket om oss själva och för oss är jo. en perfekt kommunikationspartner!

Anders Ledin

VD, Placerum Kapitalförvaltning AB

Jag och hela teamet runt Riksnet är djupt imponerade över vilket fantastiskt resultat Jo Kommunikation skapat. Över 400% i avkastning har det varit hela perioden.

Andreas Bertilsson

Head of Riksnet, Telia Company

Jo Kommunikation har levererat hög kompetens och vassa affärsresultat. Nu har vi en stark närvaro digitalt och stenkoll på hur mycket affärer vi får från reklampengarna.

Mattias Forsman

Marknadschef på HärjedalsKök

Gänget på Jo Kommunikation har på ett effektivt och proffsigt sätt lyft vårt varumärke visuellt. De levererar alltid tryggt med kvalitet.

Anton Johansson

VD, Rekab Entreprenad

Vill du veta vad det kostar?

Offert.