Om jo. | Jo Kommunikation

Så här jobbar vi

Vårt fokus är marknadsföring som levererar och gör verklig skillnad för kunden. Vi bygger starka varumärken baserad på lagom dos pricksäker analys. Vi skapar slagkraftig kommunikation som tar sig genom mediabruset.
Vi hjälper dig marknadsföra dig smart, snyggt och kostnadseffektivt. Vi levererar helhetslösningen som gör det enklare för dig att växa och fokusera på det du är absolut bäst på. Vi kan planering, bokning, produktion, webbproduktion, annonsering, logotyper, fotografering, sociala medier, 3D och mycket mer.

Välkommen till Jo Kommunikation. En byrå, allt samlat!

Varumärke

Bland det viktigaste för ett företag eller en organisation är ett tydligt varumärke. Ett varumärke som signalerar rätt budskap och speglar verksamheten ökar både lönsamheten och självförtroendet bland medarbetarna. Det hjälper vi er att bygga.

Webb

Webbplatsen är idag den viktigaste kommunikationsportalen för många. Där kan du presentera och berätta på ett fantastiskt sätt. Rätt digitala närvaro är en av grundpelarna för Jo Kommunikation sedan starten, därför är vi en av de bästa på att ge er rätt webbplats.

Analys & data

Hur mycket affärer ger din marknadsförening? Många kan inte svara på den frågan och använder därför inte alla fantastiska möjligheter till analys som finns idag. Anlita oss så hjälper vi dig att sälja mer.

Foto

I det massiva flödet av media är det viktigt att förmedla rätt budskap och känsla på kortast tid. Där vinner bild och foto med sin förmåga att på kort tid berätta väldigt mycket. Vi är stolta över att ha Edel Puntonet som in-house fotograf på Jo Kommunikation.

Sociala Medier

Hur ska vi synas i sociala medier? Vilka kanaler ska vi välja? Går det att göra reklam i sociala medier? Detta är vanliga och relevanta frågor på företag som vi gärna hjälper till att räta ut. Vi avlastar er med den kompetens ni behöver på rätt sätt.

Föreläsningar

Vill du också öka din försäljning och samtidigt stärka ditt varumärke via sociala medier. Vi på jo. har två sociala medie-experter som har gjort det på riktigt. Våra föreläsningar bygger på faktiska erfarenheter, dataanalyser och aktuella marknadsstrategier. Föreläsningarna passar för företag, entreprenören, inspirationsdagar, kommuner och skolor. Ja, egentligen alla som vill bli inspirerade och så klart sälja mer.

Strategi

För att få en effektiv marknadsföring är det viktigt med rätt strategi. Det handlar inte om att övertänka alla beslut, men att lägga en stabil genomtänkt grund att basera framtida snabba beslut så marknadsföring och kommunikation fungerar rätt och ger önskvärd effekt.

PR

En viktig faktor för att lyckas nå uppmärksamhet är att utnyttja alla kanaler och förutsättningar som finns i företaget. När det händer saker i verksamheten är det bra att gå ut och berätta det. Vi skriver, tänker och förmedlar era budskap åt er.

3D

Ibland går det inte att förmedla rätt saker genom fotografering. Då är 3D-animering ett bra sätt att på ett verklighetstroget eller nyskapande sätt visa upp budskap, produkter eller visioner. Vi levererar flera olika varianter av animeringar som passar er.