Om jo.

Norrlands första datadrivna byrå.

Vi tycker inte om att gissa, vi vill veta! Just därför baserar vi alla våra beslut på faktisk data och analys. Vi mäter, analyserar, sätter mål och redovisar affärsvärde från våra marknadsföringsinsatser. Allt för att du som kund ska få mer pengar tillbaka än det du investerar hos oss. Vill ni öka er försäljning, era marginaler och samtidigt få högre avkastning på er marknadsföring? Välkommen till oss, vi drivs av resultat.

För att göra all kommunikation så tydlig och lönsam som möjligt har vi samlat alla tjänster under ett och samma tak. Du som kund ska aldrig behöva sköta kontakten med flera olika byråer och förlora både tid och pengar på vägen mot dina mål.

Sedan vår start 2012 har digital kommunikation varit kärnan i allt vi gör. Nu har utvecklingen nått dit också. Över 80% av all medietid i Sverige idag är digital, och vi tycker att du ska finnas där dina kunder finns.

Vi hjälper dig förstås också med de övriga 20% när det behövs. Idag har vi kunder runt om i Sverige. Flera av våra kunder är stora internationella företag som vi hjälper med mätbar marknadsföring i Europa, Nordamerika, Asien och resten av världen.

Tack vare våra nöjda kunder och fantastiska medarbetare så har vår tillväxtresa resulterat i att vi blivit Gasellföretag 4 år i rad, ett av Sveriges Superföretag år 2021, samt Mästargasell 2022. Detta är vi väldigt stolta över. Varmt välkommen att kliva ombord du med!

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.