Ursviken

Omfattande varumärkesarbete, 3D och digitalisering för Ursviken Technology.

Med världsledande kunskap inom avancerade och specialtillverkade kantpressar har Ursviken drivit innovation i över 140 år. Därför förstår ni att det var en stor ära för oss på Jo Kommunikation då vi fick frågan om att ta ett krafttag kring Ursvikens väletablerade varumärke.

Ursviken Technology tillverkar bland annat kantpressar och gradsaxar för industrin och är en etablerad leverantör inom den globala industrin. Genom ledande design och ingenjörskonst har Ursvikens metoder blivit produktionsstandard inom de flesta segment av branschen. Med ett ständigt driv av att förnyas och förbättras togs frågan om att modernisera och digitalisera varumärket upp under 2021.

Vårt uppdrag inleddes med att ta fram en ny logotyp, grafisk profil och en helt ny hemsida på flera språk. Vårt fokus har ständigt varit att inte tappa den etablerade igenkänning som finns globalt, i stället genom en välgenomtänkt strategi omarbeta och modernisera varumärket så att det möter dagens standard. Arbetet har sedan utvecklats vidare till bland annat design av broschyrer, dokument, foto och omfattande 3D-animeringar. För att möta det digitala behovet har vi också arbetat med SEO-analys, spårning och mätning av aktiviteter på hemsidan.

Resultatet är en stor ökning av kundförfrågningar, trafik och förbättrad SEO-ranking. Vi på Jo Kommunikation är numera stolta över att vara Ursvikens kompletta partner för kommunikation och digital marknadsföring.

Tusen tack Ursviken för ert förtroende!

Ta en titt!

beijer bygg ads
beijer bygg ads
ursviken

Design, webb och 3D.

Ursviken har fått en ny visuell identitet och förbättrad digital närvaro.

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.