Teknikprodukter

Förbättrad försäljning, datastruktur och filtrering med Magento.

Med sitt enorma lager på över 100 000 maskinkomponenter behövde Teknikprodukter få en pålitlig partner för att utveckla en ny webbshop i Magento. Målet var att få en bättre struktur, ökad datakvalitet, nya filtersättningar och självklart ökad försäljning.

Teknikprodukter säljer tätningar, transmissioner och lager till industrin har ett stort fokus på trygghet och kvalitet. Hela 9 av 10 kunder rekommenderar Teknikprodukter till sina kollegor i branschen, detta innebar självklart stor press på oss för att bibehålla ett så fint betyg. Vår erfarenhet av just e-handelslöningar i Magento för B2B gjorde att vi kände oss trygga med att ta fram en anpassad lösning till våra nyfunna vänner på Teknikprodukter.

Våra designers inledde projektet med en omfattande skiss av den nya plattformen som sedan byggdes av våra duktiga webbutvecklare. Utöver detta byggde vi även en ny koppling till Teknikprodukters affärssystem M3 som helt styrs med API. Kunden var ständigt involverad i projektet för att tillgodose oss med information och feedback. 

Resultatet blev en modern och strukturerad ny plattform som inte bara ser bra ut, den har även ökat Teknikprodukters försäljning kraftigt både i ordervärde och antal ordrar. Detta trots att vi inledningsvis inte marknadsförde den nya webbshopen. Efter ett lyckat projekt och då kunden märkbart har känt av effekten har vi under ett par månader nu arbetat med annonsering genom Google, Linkedin, Facebook och Instagram. Annonseringen har gett fin avkastning redan från första månaden.

Vi tackar Teknikprodukter för ert förtroende och vi ser fram emot att arbeta vidare under många år framöver.

Ta en titt!

teknikprodukter magento

Ny webbshop i Magento.

Teknikprodukter har fått en ny webbshop utvecklad i Magento med bättre struktur, filter och datakvalitet.

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.