Pelagia

Expertis inom natur som aldrig förr!

Ny hemsida och rekryteringsstrategi gav rekordmånga ansökningar inom naturtjänster!

Expertis inom natur som aldrig förr hittar nu till Pelagias nya hemsida. Efter att vi på Jo Kommunikation lanserade Pelagias nya webbsida och rekryteringsstrategi, har de upplevt rekordmånga ansökningar för deras tjänster inom natur och miljö.

Vårt uppdrag för Pelagia började 2022 och då upplevde de ett gap mellan mängden jobb och mängden anställda. Pelagias främsta utmaning var alltså att hitta kvalificerad personal till sina jobb. Medarbetaren blev därmed vårt främsta fokus när vi på Jo kommunikation designade deras webb och rekryteringsstrategi. För att uppnå det önskade resultatet blev differentiering vårt fokus för att skapa en unik positionering för Pelagia. Differentiering hjälper dig sticka ut i jämförelse med dina konkurrenter och gör det enklare för potentiella kandidater att identifiera sig med ditt företag. När kandidater identifierar sig med företaget skapar det starkare relationer. Därmed blir det också mer eftertraktat att ansöka om arbete hos företaget. 

Effekten av en allt-i-ett byrå 

Genom mätbara digitala aktiviteter kunde vi anpassa Pelagias strategi för att nå de personer de eftertraktar. Detta tack vare att vi fick agera allt-i-ett byrå och skräddarsy Pelagias ansikte utåt. Statistisk sett når de nu kandidater med expertis inom natur som aldrig förr. Vi på Jo Kommunikation har möjligheten att agera allt-i-ett byrå när det kommer till allt ifrån webb till marknadsföring tillsammans med vårt systerbolag Digipartner. Det ger oss möjligheten att säkerställa att kundens kommunikation utåt är enhetlig i alla kanaler på en helt annan nivå, vilket också garanterar den högsta möjliga kvaliteten samt bästa möjliga resultat.

Vårt jobb åt Pelagia pågår fortfarande och vi arbetar konstant med att uppdatera deras digitala närvaro för bästa möjliga resultat.

 

Behöver du hjälp med företagsstrategi i någon form?

 

-> KLICKA HÄR <-  Och kontakta oss för en gratis behovsanalys!

Ta en titt!

Pelagia - Expertis som aldrig förr
Pelagia - Expertis som aldrig förr

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.