Mjälloms Tunnbröd

En ny lättarbetad hemsida + E-handel för Sveriges äldsta tunnbrödsbageri.

Med tanke på Mjälloms Tunnbröds historia så var det en stor ära då vi fick i uppdrag att utveckla en ny hemsida samt en separat e-handel för varumärket 1923 Tunnbröd & Deli.

100 år efter att farmor Rut tog fram sitt originalrecept är det fortfarande bevarat inom familjen. Idag drivs Mjälloms Tunnbröd av 4:e generationens tunnbrödsbagare Torbjörn Ullsten i Höga Kusten och produkterna säljs frekvent över hela landet. Även dottern Victoria Ullsten (5:e generationens tunnbrödsbagare) arbetar på företaget tillsammans med fler hängivna och duktiga medarbetare. Med kärlek för hantverket bakas tunnbrödet fortfarande i den ugn som installerades 1946, utkavlat i samma valsverk som då men med ständig utveckling av produkter, allt utifrån farmor Ruts syn på hur ett tunnbröd ska se ut och smaka.

Mjälloms Tunnbröd kom till oss på Jo Kommunikation med ett behov av att få en ny mer lättarbetad hemsida. Med en tydlig grafisk profil valde vi då att inte bara göra det enkelt, utan även visuellt tilltalande. Varumärket Mjälloms Tunnbröd har en lång historia av kvalitativt hantverk och det skulle den nya hemsidan belysa. Hemsidan innehåller även en inläggsfunktion för recept och sortiment samt en karta som är kopplad med API mot Mjälloms Tunnbröds produktdatabas. Med kartan kan besökaren söka upp vilka butiker i landet som har produkterna i lager.

Vid sidan av den detta tog vi även fram en helt ny hemsida för varumärket 1923 Tunnbröd & Deli som drivs som en restaurang och delibutik i Ullånger. Hemsidan har ett integrerat bokningssystem för bordsbokning samt en e-handel byggd i WooCommerce.

Tusen tack Mjälloms Tunnbröd för det ärofyllda uppdraget!

https://www.mjalloms.se/
https://1923.nu

Ta en titt!

beijer bygg ads
beijer bygg ads

Ny hemsida + E-handel.

Mjälloms Tunnbröd har fått en ny visuell och mer lättarbetad hemsida + E-handel för sitt varumärke 1923 Tunnbröd & Deli.

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.