Lyvia Group

100/100/100/100, vår Googleranking 2023

I projektet jobbade vi med:

Google rankar webbsidor baserat på tio faktorer, och vi nådde topprankningen med ett poängresultat på 100/100/100/100, vilket är det högsta betyget inom alla aspekter. Dessa rankningsfaktorer inkluderar bland annat SEO, laddningstider, mobilvänlighet, struktur och strategiska nyckelord. Detta täcker allt från ordmängd och val till design och hastigheten för bildinläsning.

Varför vill man nå toppranking? 

Att uppnå topprankning gör dig mer synlig online och ökar sannolikheten att locka besökare till din webbplats. Med den högsta rankningen kan du förvänta dig att fler personer hittar din webbplats organiskt, vilket innebär att du inte behöver betala för att synas högt upp i sökresultaten. Utöver att locka fler besökare till din webbplats har du också skapat tydliga och relevanta beskrivningar av ditt företag som är lätta att förstå. Detta ökar i sin tur chanserna för att besökarna att komma avslut på din webbplats. Att skapa en webbplats med högsta Google-rankning är med andra ord som att träna upp en säljare i världsklass som sedan arbetar gratis.

 

 

Vad tog oss dit? 

Den senaste tekniken och omfattande erfarenhet av att bygga webbplatser och optimera för Google är det som fört oss hit. Erfarenhet är dock inte något man tränar för och sedan är klar med. Att hålla sig uppdaterad med utvecklingen kräver konstant träning, mycket likt att bygga muskler eller uthållighet. Därför håller vi oss konstant uppdaterade om de senaste trenderna inom branschen för att kunna leverera de bästa webbplatserna till våra kunder.

Bäst 2023 är vår Googleranking som vi fick under ett uppdrag åt Lyvia Group. Deras webbplats rankar nu högst på Google och ökar betydligt den digitala närvaron jämfört med tidigare. Som en följd av detta levererar deras webbplats kunder både till Lyvia Group och till oss.

Vi är mycket tacksamma för vårt samarbete med Lyviagroup.com och vi fortsätter våra ansträngningar att leverera webbplatser i världsklass.

 

Är du i behov av en ny webbsida? 

-> KLICKA HÄR <-  och kontakta oss för en gratis behovsanalys!

Ta en titt!

Lyvia Group - 100/100/100/100 vår googleranking 2023
Lyvia Group - 100/100/100/100 vår googleranking 2023

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.