Kvarkenrådet

Ny profil och tillgänglig hemsida.

Kvarkenrådet fungerar som en neutral samarbetsplattform och möjliggörare för all typ av gränsöverskridande samarbete i Kvarkenregionen. Kvarken är även det första nordiska EGTS-området (Europeisk gruppering för territoriellt samarbete). Under 2020 inledde vi arbetet med att ta fram en ny grafisk identitet och hemsida.

Syftet med den nya designen och hemsidan var att göra innehållet mer tillgängligt för alla. Enkelhet har hela tiden varit ledordet i detta projekt. Resultatet är en lättnavigerad hemsida med strukturerad projektinformation samt ett tydliggörande av Kvarkenrådets uppdrag och tjänster. För att alla i regionen ska kunna ta del av innehållet har hela hemsidan tillgänglighetsanpassats och skrivits på tre språk.

Den nya profilen knyter an till regionen genom grafiska element och bildval. I detta arbete har natur, kultur och människor varit i fokus. Detta representeras i det vi kallar för ”ovanifrånperspektivet”. Bilder är tagna med drönare på hög höjd och syftar till verksamhetens förmåga att se en levande region som en helhet.

Ta gärna ett titt på kvarken.org

Ta en titt!

Kvarkenrådet mockup

Ny hemsida och grafisk profil

Vi har gjort en ny mer tillgänglig och strukturerad hemsida med snygg design

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.