Beijer Byggmaterial

Hårda tag när Jo snickrar ihop träningsapp åt Beijer Byggmaterial. 

I projektet jobbade vi med:

Kundvård genom ökad aktivitet var fokuset för Beijer Byggmaterial som vill göra allt för byggbranschen som länge präglats av arbetsskador. För att öka aktiviteten och förebygga skador på jobbet snickrade vi på Jo Kommunikation ihop en träningsapp tillsammans med Beijer Byggmaterial.

 

Apputveckling

Vårt främsta fokus med appen var användarvänlighet och tydliga instruktioner, detta för att skapa en app användaren vill interagera med på daglig basis. För att skapa extra uppskattning och omtanke byggdes appen med flera inriktningar. Så som snickare, murare, plattsättare och pappersvändare och beroende på vilken inriktning du väljer får du anpassade övningar för just dina arbetsuppgifter. Allt för att minska arbetsskador för alla med hjälp av de redskap som redan finns på jobbet, oavsett om det är på bygget eller på kontoret.

 

Träningsupplägg

Byggstart är startskottet i Kroppsbygget men innan träningen går igång har du två val att göra. Är du stark eller sliten och har du tid eller inte? Baserat på dina val får du ett anpassat pass utifrån din dagsform och ditt schema. Dessa pass inkluderar en rad övningar som alla har en egen instruktionsvideo som guidar dig genom passet, allt för att göra det så enkelt som möjligt för användaren. 

 

Lanseringsevent

I mitten på september lanserades Kroppsbygget och i samband med det höll Beijer lanseringsevent på alla deras varuhus. Lanseringseventen blev det perfekta tillfället att instruera hur appen fungerar och under testperioden sa även den mest otekniska att appen var enkel att använda. Så nu finns det ingen anledning att inte börja snickra på din hälsa!

 

Ladda ner Kroppsbygget -> HÄR <- och utmana ditt arbetsteam! 

 

Har du något nytt spännande projekt du vill ha hjälp med? -> KLICKA HÄR <-  Och kontakta oss för en gratis behovsanalys!

Beijer - Hårda tag när Jo snickrar ihop träningsapp åt Beijer Byggmaterial.

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.