Hällnäs

Reko eko hos en av Sveriges största kryddproducenter.

I Västerbottens inland bland djupa skogar och otämjda älvar ligger Hällnäs Handelsträdgård. Sedan 1953 har de gjort världen till en bättre plats, en kryddväxt i taget och har via gedigen kunskap och fina värderingar byggt upp sin verksamhet.

Denna spirande verksamhet var i behov av en uppdaterad grafisk profil och hemsida. Sagt och gjort – hemsidan uppdaterades med bl a en smart kartfunktion, tydligt produktfokus, nyhetsflöde och bilder tagna i studio för att skapa rätt känsla. Dessutom har vi hjälpt dem med butiks- och mässmaterial samt en genomtänkt strategi för sociala medier.

Kolla in fler bilder här!

Webbplats

En webbplats för både återförsäljare och slutkonsument. Förutom att den är mobile first-anpassad, har en smart produktvisning och ett nyhetsflöde så adderade vi även en anpassad kartfunktion – ”Hitta grönt”.

Produktfotografering

Rätt ljussättning och bra produkter bidrog till inbjudande bilder för all typ av användning.

Fotografering i studio

I vår fotostudio togs en serie fräscha och inspirerande bilder som med fördel kan användas tillsammans med annan grafik.

Grafisk profil

Hällnäs Handelsträdgård var i behov av en grafisk profil. Det ordnade vi genom att bl a välja nya typsnitt, addera grafiska element och sätta ett bildmanér som matchade deras befintliga logotyp.

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.