Hällnäs

Reko eko hos en av Sveriges största kryddproducenter.

I Västerbottens inland bland djupa skogar och otämjda älvar ligger Hällnäs Handelsträdgård. Sedan 1953 har de gjort världen till en bättre plats, en kryddväxt i taget och har via gedigen kunskap och fina värderingar byggt upp sin verksamhet.

Denna spirande verksamhet var i behov av en uppdaterad grafisk profil och hemsida. Sagt och gjort – hemsidan uppdaterades med bl a en smart kartfunktion, tydligt produktfokus, nyhetsflöde och bilder tagna i studio för att skapa rätt känsla. Dessutom hjälper vi dem med butiks- och mässmaterial samt sociala medier genom att posta livfulla och engagerande inlägg varje vecka.

Kolla in fler bilder här!

Webbplats

En webbplats för både återförsäljare och slutkonsument. Förutom att den är mobile first-anpassad, har en smart produktvisning och ett nyhetsflöde så adderade vi även en anpassad kartfunktion – ”Hitta grönt”.

Produktfotografering

Rätt ljussättning och bra produkter bidrog till inbjudande bilder för all typ av användning.

Fotografering i studio

I vår fotostudio togs en serie fräscha och inspirerande bilder som med fördel kan användas tillsammans med annan grafik.

Grafisk profil

Hällnäs Handelsträdgård var i behov av en grafisk profil. Det ordnade vi genom att bl a välja nya typsnitt, addera grafiska element och sätta ett bildmanér som matchade deras befintliga logotyp.

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka möte.