BL-Interiör

Framgångsrik digitalisering för ett av Sveriges hållbaraste golvföretag.

 

Sedan 1983 skapar BL-Interiör norrländsk hemkänsla genom golvrenovering. Med ett 40-tal medarbetare har företaget alltid mycket på gång, speciellt sedan vi på Jo. lanserade deras nya hemsida. Ett företags webbplats är en säljare som jobbar dygnet runt och säkerställer rätt förutsättningar för effektiv försäljning samt lägger grunden för allt annat som den digitala världen har att erbjuda.

BL-Interiörs nya webb har därför otaliga kontaktvägar och avancerade digitala mätverktyg som vi kan bevisa affärsvärde med. I webbprojektet ingick dessutom en produktpresentation där kunderna kan inspireras av olika golvtyper innan de träffar BL’s experter i deras showroom på Västerslätt. Tack vare samarbetet kan nu BL-Interiör utnyttja de möjligheter som digital annonsering och sociala medier erbjuder på ett bättre sätt. En genomtänkt insats som leder till fler affärer för BL-Interiör – toppen, tycker vi!

Tillsammans med Jo Kommunikation har vi upplevt vikten av digital närvaro och snabbt fått riktigt bra resultat! Vi rekommenderar självklart deras mycket kundfokuserade team.

Olov Persson

VD, BL-Interiör

Kolla in fler bilder här!

Ny webbplats

En modern webb med anpassat innehåll för tre olika kundgrupper.

Miljöfotografering

Vi fotade både referensprojekt och teamet in action!

Berätta! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.