Webbprojekt – Kvarken Destinations

Sedan i våras har vi skapat magi inom internationell turism! Vi fick nämligen äran att ta fram en webb för Kvarken Destinations – ett gränsöverskridande projekt där flera svenska och finska destinationsbolag samverkar för ökad uppmärksamhet kring deras fantastiska besöksmål. Webbplatsens huvudsakliga målgrupp är både utländska och inhemska researrangörer men den tilltalar även den ressugne privatpersonen.

Precis som kunden önskat så skapade vi en modern webb med riktigt smarta funktioner. Så här ser den färdiga webben ut:

Projektets mål var att lyfta fram det stora utbudet av fantastiska besöksmål och aktiviteter som finns i Kvarkenområdet. Destinationer som är med i projektet erbjuder allt från natur- och familjeaktiviteter till mat, dryck och sevärdheter.

Information under varje enskilda aktivitetskategori och destination presenteras i snygga inforutor, även kallade ”lightbox”.

En avancerad kartfunktion ingick i uppdraget vilket bland annat innebar en koppling mot Googles API.
Tack vare denna funktion håller kartan besökarna uppdaterade om besöksmålens öppettider, adresser och recensioner – automatiskt! På några sekunder ger kartan en bra överblick över hela regionens sevärdheter, visst låter det smidigt?

Möjligheten att filtrera kartans innehåll enligt önskemål på aktiviteter eller/och destinationer gör att besökaren snabbt hittar rätt.

Som alla våra webbprojekt, är även denna webbplats självklart byggd enligt Googles senaste standarder och har en responsiv design som ser lika fin ut på alla skärmar.

Sammanfattning: Ett riktigt roligt samarbete som nu leder till fler besökare till Kvarkenområdet och mer uppmärksamhet internationellt!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.