Vi fortsätter anställa.


Det här är två grymma kompetenser som vi stärker upp vårt breda team med. Vi gillar att bygga vårt företag med medarbetare som sitter på erfarenheter och gjort saker på riktigt, samtidigt som den rätta hungern också finns där.

Formstarka Evelina kommer tidigare från ICA Reklam i Kungälv utanför Göteborg, där hon arbetade med ett av Sveriges största varumärken. Hemlängtan till Västerbotten blev till slut för stark och i somras gick flyttåget uppåt. Idag är Evelina en mycket uppskattad medarbetare här på Jo Kommunikation. Det känns superkul att vi har lyckats fånga en tjej med så mycket kompetens och noggrannhet.

Nu kan vi också glatt meddela att Madelen Stenlund, som blev årets Unga Entreprenör 2016, blir vår nya projektledare. Madelen har varit egenföretagare och tagit hennes företag Sealoe från 0 till 100. Hon startade företaget när hon kom hem till Umeå efter en tid i Australien, där hon arbetade som grafisk designer på en av landets största e-handels-företag. Förutom att sälja sina egendesignade printa i företaget Sealoe med hela världen som marknad har Madelen designat hemsidor, logotyper och hjälpt företag med annonser och sociala medier.

Vi på Jo Kommunikation har haft ett riktigt bra år. Vi är mer kreativa än någonsin och kommer att redovisa ett ännu bättre år än i fjol. Med våra två nya stjärnor, Evelina och Madelen, tar vi nu stora steg inför 2018 när mycket kommer att hända.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.