Vi är Rekabs nya kommunikationspartner!

Edel Puntonet, VD på Jo Kommunikation och Anton Johansson, vice VD på Rekab Entreprenad.

Storföretag skriver avtal med Umeåbyrå 

Ny storaffär för Jo Kommunikation när ett av Norrlands största byggföretag skriver avtal med Umeåbyrån. Rekab Entreprenad AB, med omsättning på ca 800 miljoner 2017 och verksamhet på många orter, satsar på den växande byrån för att lyfta företagets kommunikation framöver.

-Vi har jobbat ihop med Jo Kommunikation under hösten och det känns helrätt att ta armkrok framöver
kommenterar Anton Johansson, vice VD på Rekab Entreprenad.
-Det är en stor ära att jobba med ett välkänt varumärke som syns lite här och där i stan med alla profilerade byggen de jobbar på
säger Edvin From, byråledare och grundare Jo Kommunikation.

Byggföretaget expanderar till Skellefteå
Rekab Entreprenad är aktuellt med flera välkända byggen i Umeå som Navet och den pågående ombyggnationen av Fridhemsgymnasiet. Nu etablerar man sig i Skellefteå i samband med att man fått prestigeuppdragen att bygga på ett antal våningar på Skelleftekrafts centrala kontorsbyggnad samt ombyggnad av Örjanshallen i Skellefteåhamn.

-Vi växer och behöver anställa nya medarbetare hela tiden, och då blir behovet av en bra partner för kommunikationen väldigt viktig för att locka människor till oss, kommenterar Anton Johansson.

Avtalet stod klart bara veckan efter att HärjedalsKök skrivit ett stort avtal med Jo Kommunikation.

Hur kommer det sig att ni på jo. får de här stora uppdragen?
– Jag tror att det beror mycket på att vi tänker lite annorlunda. Vi har ett väldigt brett perspektiv i byrån med 4 nationaliteter och en jämn könsfördelning. Sen är vi unga och har stenkoll på de digitala möjligheter som finns, det är superviktigt idag, avslutar Edel Puntonet, VD på Jo Kommunikation.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.