Vårt projekt inom turismsamarbete prisas internationellt!

Vårt projekt inom turismsamarbete prisas internationellt!

I fjol tog vi fram en hemsida åt ett fantastiskt internationellt turismsamarbete, Kvarken Destinations. Nu tilldelas projektet en internationell utmärkelse – Scandinavian Outdoor Award (SOA) inom kategorin Best Inspiration.

Kvarken Destinations är ett Botnia-Atlantica turismprojekt och en långsiktig satsning inom turismbranschen i Kvarkenområdet, både i Finland och Sverige. Projektets webbplats, som vi tog fram i höstas, riktar sig till researrangörer och resemedia. Webben har en avancerad kartfunktion och en innehållsrik contentbank som tillsammans hjälper till att lyfta fram Kvarkenområdets sju destinationer och dess otaliga besöksmål på ett lockande sätt.

SOA-prisets jury utgjordes av internationella researrangörer specialiserade inom området outdoor och adventure -resande i Skandinavien samt av turismexperter. Deras motivering löd:

”Den gränsöverskridande turismen i projektet framstår som väldigt inspirerande, speciellt i tider av växande nationalism. Tack vare det gränsöverskridande projektet, har regionen vidareutvecklats och kan presentera sig på ett kraftfullt sätt. I bemärkelsen inspiration, betonade juryn även webbplatsen www.kvarkendestinations.com samt sociala mediakanaler som enastående.”

Riktigt fina nyheter som bidrar med framtidstro för hela turism- och resebranschen i regionen under dessa osäkra tider. Vi gratulerar hela projektteamet och alla researrangörer samt tackar för ett framgångsrikt samarbete!

Läs mer om utmärkelsen här
Se även caset på vår webb

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.