Vår fartfyllda kick-off 2020

Förra veckan var det äntligen dags för Jo Kommunikations kick-off/konferens 2020! En riktig rivstart på det nya året. På fredagmorgon begav vi oss iväg till en hemlig destination. Då början på året är högsäsong för förkylningar kunde tyvärr inte hela gänget följa med. Men hela 13 peppade själar lyckades klara sig undan sjukdomar och VAB.

Vi fick alla plats i en minibuss + en bil. Det var många gissningar under vägen, men Edel och Billy (som var de enda som visste var vi skulle) höll hemligheten tills vi kom fram! Hotell Lappland i Lycksele blev det, och vistelsen bjöd på massor med roliga överraskningar.

Konferensdagen började med samarbetsövningar och en sammanfattning av 2019. Det är alltid lika häftigt att se tillbaka på årets höjdpunkter – Gasell-priset, nya kunder och uppdrag, hela 7 stycken(!) nya kollegor – för att nämna några. Sedan planerade vi våra mål för 2020 och utan att avslöja för mycket så kommer det bli ett r i k t i g t spännande år för oss på jo! Alla var också överens om att hotellet bjöd på bästa konferenssnacksen någonsin – en lösgodisbuffé och mjukglassmaskin – ja, tack!

Efter att alla mål var uppsatta fick vi årets adrenalinkick med en teambuildingsaktivitet som ingen av oss hade testat tidigare – is-gokart på älven! Banan på Umeälven hade många utmanande svängar där många körde in i kanten eller snurrade runt – allt för att öka spänningen i varje deltävling! I Lycksele var det riktigt vintrigt och massor med snö som säkerställde mjuka kanter på banan, alltså hög trafiksäkerhet.

 

 

Alla kämpade hårt för att hamna i finalen men till slut blev finalisterna Tommi, Billy, Anton, Kristopher och Adam. Efter fem adrenalinfyllda varv tog den superduktige Anton guld och fick en jättepokal. Om ni får en chans att prova på iskarting – gör det!

Sedan hade vi även en föreläsning om de senaste medietrenderna – riktigt lärorikt var det! Kvällen spenderade vi på spa, både ute och inne, och åt en tre-rätters middag. På lördagsmorgonen körde vi hem med massor av roliga minnen och ett ännu starkare team.

PS: Vill du se mer från vårt fartfyllda dygn så håll utkik efter vår aftermovie – det är feelgood och adrenalin på väg!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.