Ursviken Technology har fått en digital skjuts

Ursviken Technology har fått en digital skjuts

Under våren 2021 började vi på Jo Kommunikation planera ett omfattande varumärkesarbete för våra nya vänner på Ursviken Technology. Nu, ett år senare, är resultatet en ny grafisk profil, logotyp, flerspråkig hemsida, ett stort antal 3D-bilder och filmer, broschyrer, digital annonsering och mycket mer.

Med världsledande kunskap inom avancerade och specialtillverkade kantpressar har Ursviken drivit innovation i över 140 år. Ja ni läste rätt, över 140 år!  Då förstår ni att det var en stor ära för oss på Jo Kommunikation då vi fick frågan om att ta ett krafttag kring Ursvikens globalt etablerade varumärke.
Genom ledande design och ingenjörskonst har Ursvikens metoder blivit produktionsstandard inom de flesta segment av branschen. Det är inte bara en ära att få möjligheten att arbeta med ett så väletablerat företag, vi känner även stolthet i att Ursviken Technology har sitt säte i Västerbotten, precis som Jo Kommunikation. Vi älskar det norrländska näringslivet och dess driv, kvalitet och passion som finns i länet. Genom att arbeta med norrländska varumärken och hjälpa våra kunder till ökad lönsamhet bidrar vi till fler arbetstillfällen och ett starkare Norrland. 

Med tanke på Ursvikens historia har vårt fokus ständigt varit att inte tappa den etablerade igenkänning som finns globalt, i stället genom en välgenomtänkt strategi omarbeta och modernisera varumärket så att det möter dagens standard. Arbetet med den nya profilen har sedan utvecklats vidare till bland annat design av broschyrer, dokument, foto och omfattande 3D-animeringar. För att möta det digitala behovet har vi också tagit fram en ny hemsida översatt till fyra språk (svenska, engelska, tyska och kinesiska) med tillhörande SEO-analys, spårning och mätning av aktiviteter på hemsidan. 

 

 

 

Nu när hemsidan är lanserad och varumärkesarbetet är i full rullning arbetar vi vidare som Ursvikens kompletta partner för kommunikation och digital marknadsföring.

Titta gärna in på Ursvikens nya hemsida och kontakta oss på Jo Kommunikation om du vill diskutera vad vi kan göra för dig och ditt företag.

 

 

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.