Ullas Kondis

Ullas Kondis

Att jobba med Ullas Kondis har under de senaste månaderna framkallat mycket sötsug och fikacravings hos oss på Jo, men framförallt har det resulterat i ullaskondis.se – en helt ny webbsida och webbshop.

Ullas Kondis har funnits sedan 1978 och bakar, enligt oss, Umeås godaste fikabröd. Vårt främsta uppdrag har varit att lyfta det klassiska konditoriet in i den digitala miljön och skapa en webbsida och en webbshop som ska göra det enklare för Ullas kunder att beställa fika. Förutom webbshopen har vi på Jo stått för produkt- och miljöfotografering, annonsmaterial, textproduktion, social media-strategi samt kontinuerlig planering av strategisk kommunikation.

webbkonditori_hemkorning_crop-2

– Samarbetet med att skapa en ny webbsida med Jo har varit väldigt roligt och fungerat mycket bra tack vare deras proffsiga hjälp. Vi är verkligen nöjda med resultatet!
Rolf Nygren, Ullas Kondis

Det som gjort det här projektet extra kul för oss att jobba med är att Ullas nu är det första konditoriet i den här regionen som har en webbshop. Bara 30 minuter efter vi lanserat webben kom den första beställningen och efter det har det bara rasslat till. Det här bekräftar också på att det fanns en efterfrågan vilket är sjukt roligt. Sen är det alltid kul att jobba med ett företag som gör bra saker, och det kan man lugnt säga att Ullas gör. Bra och framförallt gott!

Här kan ni läsa mer om Ullas digitala flytt. http://affarsliv24.vk.se/1723837/anrikt-konditori-oppnar-webbshop

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.