Reklamfoto för HärjedalsKök

I vårt team finns en fotograf som har 100% snygghetsgaranti på sina bilder. Det känns väldigt lyxigt att kunna erbjuda våra kunder en fotograf som delar våra värderingar och tänker precis som oss. Det blir så mycket enklare att följa en röd tråd genom kommunikationen!

För en tid sedan fick fotograf Edel i uppdrag att skildra livet i köket genom sin kameralins åt en av våra nya kunder, HärjedalsKök som är en av Nordens största köksleverantörer. De har en supersmart affärsidé. Istället för att riva ut hela köket och ha renoveringskaos i flera veckor erbjuder HärjedalsKök sina kunder en mycket enklare och smidigare process. Tänk dig att du går till jobbet på morgonen och när du kommer tillbaka på eftermiddagen har du ett helt nytt kök. Kan du tro det? Hur är det ens möjligt? Jo, HärjedalsKök monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar.

Ett av våra uppdrag är att se till att det finns härliga reklamfoton att använda i bland annat annonser, sociala medier och på HärjedalsKöks nya kökssajt som vi har byggt. Vi vill att bilderna ska skildra det HärjedalsKök står för och visa att köket är hemmets viktigaste rum. Det ska kännas som hemma, och inte som i ett glossigt inredningsmagasin sa vi till Edel och här är resultatet:

Familjen var väldigt nöjda med sitt nya kök (här finns en intervju med Nina) och ville gärna vara med på fotograferingen. Bilderna används idag i HärjedalsKöks marknadsföring, och vi följer givetvis de nya GDPR-reglerna och har signerade avtal med alla som du ser på bilderna.

Vi har hunnit med ytterligare en köksfotografering under våren. Denna gång hemma hos en familj i Stöcke utanför Umeå. Fotograferingen pågick i ca tre timmar och barnen skrattade från start till slut, vilket är helt otroligt.
– Barn brukar bli trötta efter en halvtimmes fotografering, så jag blev riktigt imponerad av hur syskonen orkade hålla på så här länge, berättar Edel som gav sitt allt för att locka fram skratt och kärlek i blickarna.

Här kan du kika på hur bilderna används! 

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.