Ny webbplats – COS Systems

Ny webbplats – COS Systems

Under året har vi arbetat med många nya spännande projekt. Ett av dessa är COS Systems nya webbplats, ett projekt som vi är väldigt stolta över. COS Systems är en av Sveriges snabbast växande IT-leverantörer. De specialiserar sig på planering och drift av fibernät och arbetar nu världen över. Vårt uppdrag var att producera en mer personlig webb som tydligt speglar varumärket. Vi blev förstås väldigt glada då vi fick förfrågan att ta fram denna förbättrade visuella identitet – Stort tack för förtroendet!

Här är ett exempel på hur färg och form sätter en tydlig prägel på startsidan:

Färgpaletten som vi arbetade med innehåller neutrala toner, detta låter den gröna färgen i logotypen ta mer plats. Formspråket och de grafiska elementen skapar stark igenkänning i alla typer av material och medieplattformar. Vi arbetade mycket med lekfulla former och kreativa formuleringar som gör hela webben mer personlig.
 
Exemplet nedan visar på hur detta genomsyrar hela hemsidan samt den digitala annonseringen:
 
 
Några av våra ledord under projektet var att den skulle vara personlig, clean och ha lite mer ”edge”.
 
Då COS Systems har hela världen som marknad skapade vi även en illustration med visuella effekter till startsidan:
 
 

Centralt för alla våra webbprojekt är möjligheten att mäta affärsvärde, denna webb är inget undantag. Våra kunder ska alltid ha möjlighet att veta hur många affärer hemsidan genererar. På så vis kan vi redovisa för kunden att vår marknadsföring är en verklig investering.

Tack för ett roligt samarbete, COS Systems!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.