Ny webbplats – BL-Interiör

Ett av fjolårets många webbprojekt var BL-Interiörs nya hemsida. BL-Interiör är ett av Norrlands största golvföretag med ca. 50 medarbetare som jobbar med engagemang, kompetens och ansvar. Företaget kontaktade oss med en önskan om en ny användarvänlig och fräsch webbplats – det fixade vi med stor glädje!

Alla våra webbprojekt byggs enligt Googles senaste standarder, därför installerar vi också avancerade digitala mätverktyg på relevanta ställen på sajten. Allt för att kunna hålla koll på resultat och bevisa det affärsvärde som webben skapar åt kunden. För oss på jo. är webben en säljare som jobbar dygnet runt och skapar rätt förutsättningar till effektiv försäljning.

Så här såg webben ut innan vårt samarbete:

Och här ser ni slutresultatet:

Genom hela webbprojektet tog vi hänsyn till tre olika kundgrupper som BL-Interiör jobbar med: privat-, fastighets- och företagskunder. Alla olika typer av kunder har en egen flik på webben så att innehållet anpassas för just deras behov.

I detta projekt ingick även en särskild produktpresentationsdel. För att lyfta fram olika leverantörers produkter så designade och kodade vi ”Välj golv”-delen enligt kundens önskemål. Där presenteras olika golv som BL-Interiör erbjuder.

Besökaren kan dessutom bläddra igenom produkter genom smidiga filtrerings- och sorteringsfunktioner, och be om en offert via ett enkelt kontaktformulär.

Sist men inte minst, en ny webbplats behöver givetvis nya fina bilder. Först fotade vi i företagets showroom på Västerslätt innan vi fortsatte vidare för att fota tidigare uppdrag och arbetsplatser.

För att utnyttja den nya webbplatsen på bästa sätt så fortsätter vi att samarbeta genom digital marknadsföring – där möjligheterna är oändliga.

Tack för förtroendet, BL-Interiör!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.