Nu förstärker vi vår ledningsgrupp


Vi har stora visioner för vår kommunikationsbyrå. Därför känns det så roligt att Alexandra nu även är en del av ledningsgruppen tillsammans med vår VD Edel och Edvin, som var med och startade jo.

Alexandra Malmqvist Olsson började hos oss i april och har snabbt kommit in i teamet. Vad vi gillar allra mest med Alexandra är att hon har en förmåga att se hela människan framför sig. Hon ser de små och stora detaljerna, och känner snabbt vad som behövs göras och hur det ska göras för att alla ska bli nöjda. Precis så vill vi jobba på jo. Med stor kundförståelse, värme och tydlighet.

Med över 15 års erfarenhet av kommunikation och kundnöjdhet har Alexandra en spännande bakgrund i olika verksamheter. Nu har Alexandra landat hos oss på jo. och vi ska växa tillsammans. Vår vision är att ha lika många män som kvinnor bland de anställda. Vi har en bit kvar men vi jobbar för det. Vi tror att Alexandras erfarenheter av personal och teambuilding kommer att bidra till att vi på jo. blir en ledande och mycket intressant arbetsgivare.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.