Norrskydd

skyltning_norrskydd

Vid årsskiftet fick vi ett väldigt spännande uppdrag från dåvarande Låssmeden i Umeå och Låsmekaniska i Piteå som tillsammans skulle bilda ett nytt namn, ny profilering och ny varumärkesstrategi för alla deras butiker i hela norrland. Både det nya gemensamma namnet Norrskydd och logotypen var klar sedan innan, resten var upp till oss.

Nytt varumärke
Det första vi gjorde var att ta fram en varumärkesplattform samt en strategi och en tydlig plan på hur det nya varumärket ska lanseras. Därefter skapade vi en grafisk och visuell identitet som var tydligt kopplad till det nya varumärket. Det var även viktigt att lyfta fram Norrland eftersom både Låssmeden och Låsmekaniska grundades här i Norrland och att samtliga butiker finns i Norrland. Det är en styrka som vi på jo. givetvis gick igång på 🙂

Andra roliga delar som vi gjorde var följande:
• Ny webbsida
• Många nya trycksaker: skyltning i och utanför butik, bilstripning, kläder, visitkort, rollup, foldrar reklamartiklar m.m.
• PR (pressreleaser och utskick)
• Fotografering av personal och miljöbilder
• Projektledning av hela lanseringen

– Gänget på jo. slutar aldrig upp att förvåna en. De har verkligen gjort ett fantastiskt bra jobb hela vägen! Vi har kunnat fokusera helt på interna delar som denna övergång har inneburit och tryggt kunnat lämna över allt annat till jo. Vi hoppas på ett fortsatt samarbete i framtiden. Stort tack!

Malin Höök, företagsledare på Norrskydd

 

norrskydd_FordTransit  norrskydd_larmlappar_passer_säkerhet
norrskydd_mapp3d
EdelPhoto-7584_med-loggan

EdelPhoto-9703 EdelPhoto-9546

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.