Mobile Partner

mobilepartner_logo_slogan-RGB

 

Mobile Partner är ett framgångsrik företag som vuxit mycket på relativt kort tid. Därav efterlyste kunden en ny webbsida, ny logotyp + grafisk profil samt en tydlig strategi kring deras varumärke i form av en varumärkesplattform.


Skärmavbild 2016-09-09 kl. 08.16.52

Den nya webbsidan lyfter tydligt fram Mobile Partners olika samarbetspartners. Startbilden är fotad av Edel där modellerna främst består av Mobile partners egna personal. Designen är ren med fokus på logotyp och den nya profilen. Webbsidan är självklart responsiv och fungerar lika bra på desktop som på mobil och läsplattor.

 

Skärmavbild 2016-09-09 kl. 08.21.13

Utöver ny webb uppdaterades även deras tjänstebilar med ny foliering samt trycksaker som exempelvis offermappar.

 

Skärmavbild 2016-09-09 kl. 08.17.33mapp3d_mobile-partner

VK_desktop_mobilepartner

Slutligen producerade vi även rörligt annonsmaterial för deras digitala kampanj på affärsliv24.

 

Summering:
Detta projekt har varit otroligt roligt och personalen på Mobile Partner är verkligen världens bästa gäng! Kunden är riktigt nöjd och det är det viktigaste för oss på jo. Vi hoppas på ett fortsatt samarbete i framtiden.

– Vi kan starkt rekommendera Jo Kommunikation. De är idérika, proffsiga, håller vad de lovar med framför allt är de otroligt roliga att jobba tillsammans med. Projektet med Jo Kommunikation är bland de bästa investeringar jag har gjort i företaget.
Jacob Bergendorff, VD på Mobile Partner.   

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.