Megazone

Best action in town. Vi gillar när det händer grejer. Därför var det väldigt roligt att vi fick chansen att ta fram en helt ny webbsida till nöjeshuset Megazone i Umeå.

Megazone är en nöjesanläggning mitt i city. Här finns allt från fartfylld action som Laserdome till mer kluriga aktiviteter som Fortet med 26 celler, även en stor biljardhall och arkadhall. Den som vill kan även hyra Segways och cruisa genom Umeå. Man blir hungrig av att ha kul, så det finns givetvis en restaurang.
Vi har tagit fram en webbsida med ett helt nytt boknings- och beställningssystem, vilket var en spännande utmaning som gett oss nya idéer. Uppdraget var att se till att gästerna snabbt och enkelt hittar rätt aktiviteter på Megazone. Vi är riktigt stolta över lösningen. Vår webbutvecklare Joakim har löst det riktigt snyggt!

Resultat: Megazone fick en helt ny hemsida med ett smidigt system för bokningar för att gästerna snabbt och enkelt ska hitta rätt aktiviteter. Förutom ny webbsida har vi tagit alla bilder och formgivit nya menyer. Vi tycker att det är viktigt att skapa igenkänning, gästerna ska känna igen sig oavsett om de besöker hemsidan eller är på plats. Nöje, fart och upplevelser blev därför den röda tråden i vårt samarbete med Megazone.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.