Lyssna på Edel i P4 Västerbotten

”Han lämnade sitt liv och sin identitet på Kuba bakom sig och flyttade till Sverige. Idag driver Edel Puntonet företag och har blivit utsedd till Årets unga företagare och Årets nybyggare i Västerbotten.” – Citat från P4 Västerbotten.

Vår chef Edel har en fantastisk historia bakom sig, och en underbar framtid framför sig. För hur kan man tro att det ska bli på något annat sätt när man har Edels positiva inställning till livet? – Allt händer av en anledning och allt löser sig till slut. I sin sommarintervju i P4 Västerbotten delar han med sig av sin resa från Kuba till Sverige, hur han ser på kommunikationsbranschen, (du kanske blir förvånad av hans svar) hur han håller stressnivån nere bland sina medarbetare och varför han valde att införa kortare arbetsdag för att låta oss anställda ha ett tidigare fredagsmys och sluta 15.00 varje fredag. Lyssna du också – dina bäst spenderade 14minuter idag.

Edel säger ofta att han är så tacksam för att han fått komma till Sverige. Hur otroligt bra vi har det här och att här är man fri – Vi är tacksamma över att du sprider din glädje och optimism vart du än går. Att du är en lyhörd, omtänksam och riktigt bra chef.

Lyssna på Edels historia som sändes i P4 Västerbotten.

Vi vill passa på att önska alla våra kunder en riktigt bra sommar. Vi har sommarstängt på kontoret under juli och är tillbaka igen i Augusti, fulltankade med energi och nya idéer. Tack för en kanonvår och försommar. Vi ser framemot Augusti redan. GLAD SOMMAR!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.