Jo, vi vill mer!

Jo, vi vill mer!

De senaste åren har för oss varit fulla av roliga uppdrag, spännande medarbetare och viktiga erfarenheter – vilket format oss till det jo. som vi är idag. Det har varit motgångar, det har varit framgångar men framför allt har det varit väldigt lärorikt och oerhört kul. Något som vi dock sällan gör är att nöja oss med det vi har, så vi strävar alltid efter nästa milstolpe som kan ta oss framåt.

Tillsammans med Digipartner, Umeås nya digitalbyrå som delägs av jo., är vi säkra på att vi är på helt rätt väg. Målet för både jo. och Digipartner är att växa så att vi kan fortsätta utmana oss själva – vilket i sin tur kommer att resultera i bättre, snyggare och smartare lösningar för våra kunder. En win-win-win, helt enkelt.

Vårt första stora kliv ditåt är taget, och vi kan nu stolt presentera vårt senaste tillskott: Adam Lundquist.
Adam kommer att arbeta som kundansvarig säljare för både jo. och Digipartner, vilket känns som en given lösning då jo. producerar webb och annat grafiskt material, samtidigt som Digipartner analyserar och optimerar det arbete som vi gjort. En helhetslösning för våra kunder med andra ord, med största fokus på konvertering och avkastning på investerade reklampengar.

Adam har samlat på sig flera års erfarenhet och kunskap av försäljning av hemsidor och digital marknadsföring sedan tidigare, och är förutom det en grymt härlig person med mycket driv och skratt, vilket gör att han redan nu landat hos oss som handen i handsken, eller fisken i vattnet om man så vill.

I och med rekryteringen av Adam hoppas vi på att fortsätta växa utanför vår hemstad, men även stärka vår position på hemmaplan i Umeå. Så säg hej till Adam, och hej till ett jo. och Digipartner som vill mer!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.