Jo, vi är ett gasellföretag!

Jo, vi är ett gasellföretag!

Under förra veckan fick vi de fantastiska nyheterna – Vi har blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri. Vi är otroligt glada och framförallt stolta över den fina utmärkelsen. Det bekräftar att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag med en sund verksamhet. Ett väldigt fint, om inte det finaste, tecknet på att vårt hårda jobb lönar sig och att våra kunder är nöjda.

Di Gasell är en utmärkelse som har delats ut av Dagens Industri de senaste 20 åren. Det finns ungefär en halv miljon aktiebolag i Sverige och endast en knapp procent av dessa blir Gasellföretag. Under varje höst arrangerar Dagens Industri gasellgalor runt om i landet där alla vinnare från respektive län uppmärksammas. Vi kommer att vara på plats under galan i Umeå den 22 oktober och fira.


Några av oss på Jo. Vi är idag 12 medarbetare men alla var inte på plats vid fototillfället.

 

För att ett företag ska få utses till Gasell måste det uppfylla vissa kriterier;

  • En omsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  • Sunda finanser.

Motiveringen från Dagens Industri:

Ditt företag uppfyller alla högt ställda krav på ett Gasellföretag. Vi på Dagens industri tycker att det gör dig till en av Sveriges hjältar.
Du har byggt ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag. Du skapar jobb för människor, du driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra att följa i dina fotspår.

En merit som helt klart är värt att fira! Tack till Dagens Industri, alla medarbetare och våra underbara kunder. Vår resa har bara börjat och vi ser fram emot många, minst lika roliga år tillsammans!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.