”jo. det kan vi!”

För att kunna göra skillnad för våra kunder, måste vi jobba bra ihop. Och det gör vi, men vi vet också att ett lag måste träna ihop. Därför startar vi varje termin med en kick-off, alltid med Norrlands-tema med aktiviteter för hela teamet.

Det här jo-året fick en kanonstart med en konferens och kick-off helg hos härliga Forsknäckarna i Vindeln. Det var bara Edel som visste var vi skulle åka, så vi andra fick oss en riktigt spännande överraskning.

Tystnaden, snön, bastun och eldstadens värme gav oss ett perfekt tillfälle för att tänka på förra årets projekt, våra mål för framtiden och ha teambuildingsaktiviteter. Lustiga lekar utomhus visade hur mycket vi alla gillar att vinna 😎

Vem av grabbarna på bilden tror ni slutade i snövallen, Edvin eller Robban?

Mångfalden på kontoret är något som är riktigt stolta över. För tillfället finns det fyra nationaliteter hos oss på jo. Vi kan sju olika språk och har bott i 15 olika länder. Tack vare våra varierande bakgrunder förstår vi varandras skillnader och lär oss så otroligt mycket av våra kollegor, varje dag. Om laget mår bra och trivs ihop kan vi uträtta stordåd åt våra kunder.

Vi hade det verkligen toppen hos Forsknäckarna i Vindeln. För oss är det norrländska arvet tillsammans med vår mångfald en styrka som vi vill bygga vidare på. Allt för att kunna bli den bästa arbetsplatsen i Umeå 2020, vilket är vårt mål. Jo, det kan vi!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.