Ica Superteg: Köket

logotyp_koket_svartBG

Innan sommaren fick vi det stora uppdraget med att lansera ett helt nytt koncept för Ica Supertegs stora satsning ”Köket”. Först och främst tog vi fram en ny profil för Köket som skulle genomsyra allt från köksinredning till menyer. Färg- och designvalen utgick i från mörkt trä, guld och rostfritt som vi först visade på skiss för att det skulle blir enkelt för kunden att visualisera hur allt skulle se ut i verkligheten. Det blev verkligen hur snyggt som helst!

 

skyltar_skiss_rostfritt_openSans

skylt_rostfritt_opensans

När profilen var satt fotade vi alla produktbilder, det vill säga på all fantastisk mat! Vi både fotade och hjälpte till med styling för att få så snygga bilder som möjligt som stämde ihop med profilen.

EdelPhoto-9708

EdelPhoto-9566

EdelPhoto-9520
Efter att både profilen var satt och alla foton var tagna blev det dags att visualisera hela konceptet genom en ny webbsida med online-beställning. Webbsidan blev speciellt anpassad till mobil och läsplattor, med enkla val från start till mål. Vi stod för både kodning och webbdesign. Dessutom ordnade vi ett beställningssystem och installerade hela systemet på plats hos kunden för att säkerställa allt.

Skärmavbild 2016-07-07 kl. 14.40.21  Skärmavbild 2016-07-07 kl. 14.41.28

Skärmavbild 2016-07-07 kl. 14.42.19
Därefter var det dags för att ta fram olika tryck- och profilprodukter som exempel rollups, menyer och nya kläder till all kökspersonal.

skiss_rollup_köket     meny_utsida_ICA-köketmeny_insida_ICA-köket   model_ICA_köket     pressbild_köket_liten

 

Skärmavbild 2016-07-05 kl. 09.44.06

Sist men inte minst skrev vi pressreleaser i samband med lansering för att skapa så bra uppmärksamhet som möjligt. Nyheten om Köket publicerades både på webben, i print och i webb-tv.

Vi på jo är supernöjda med projektet, men vad säger kunden?

– Det har varit jättepositivt att jobba med jo. Vi är mer än nöjda! jo kommunikation överträffade mina förväntningar och det är inget dåligt betyg kan jag säga. Jag gillar att de är lokala och att det finns en sån bra kompetens här i Umeå. Det glädjer mig jättemycket. Jag kan verkligen rekommendera jo!

Mats Calla, Ica Handlare på Superteg.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.