ICA Mariehem Catering

Bli gäst på din fest. Visst låter det härligt? Det här är ett av våra senaste projekt. Vi fick möjlighet att hjälpa ICA Kvantum Mariehem att ta fram en helt ny sajt för deras catering.

Så här såg deras sajt ut innan vårt arbete:

Så här ser den nya sajten som vi tagit fram ut: 

ICA-handlarna Marcus och Sara vill göra det ännu enklare för sina kunder att handla. Vi fick därför uppdraget att ta fram en helt ny webbshop för cateringen. Det blev en riktigt bra lösning där kunderna snabbt och enkelt kan beställa luncher, middagar, helgpaket, bufféer, tårtor m.m.

För att skapa en mer dramatisk känsla som poppar på skärmen valde vi ett uppifrånperspektiv på alla bilder. Det matchar ICA Kvantum Mariehems grafiska profil, men även deras ambition att driva en mataffär med atmosfär. Det ska tala till alla sinnen.

Resultatet av vårt samarbete med Ica ICA Kvantum Mariehem blev en snygg och användarvänlig webbshop. Det känns förstås extra roligt att den är klar lagom till alla sommarens fester!

Vi passade även på att hjälpa till med bilder på det mysiga kaféet som ligger i anslutning till mataffären, samt porträttbilder på alla härliga medarbetare på plats i affären: 

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.