Globalans

Globalans

Under våren har vi fått äran att jobba med Globalans, ett media- och produktionsbolag som genom stark storytelling i bland annat böcker, artiklar, föreläsningar och intervjuer vill öka medvetenheten om hur vi människor påverkar den globala miljön. Deras produktioner grundar sig i tanken att vi alla lever i en berättelse och att vi behöver en förändring i den, särskilt när det kommer till globala klimat- och miljöfrågor. Just nu befinner sig Globalans i finansieringsfasen för att producera en TV-serie som baseras på romanen Tunna Väggar av författaren Anna Borgeryd. Anna är även VD för Globalans och styrelseordförande för Polarbröd. Grym tjej ju!

Uppdraget till Jo var att skapa en webbsida för Globalans (globalans.se) med syfte att skapa uppmärksamhet kring Annas bok och kommande filmprojekt till en mer internationell marknad.

Globalans-2

– Jo Kommunikation är lyhörda och kreativa. Samarbetet med Globalans nya webbsida har fungerat väldigt bra!
Anna Borgeryd, VD Globalans

För oss på Jo har detta varit ett riktigt spännande uppdrag och det känns extra roligt att jobba med något som stämmer överens med våra egna värderingar kring hållbarhet, resursanvändning och miljöfrågor. Att jobba med en kund som vill skapa en bättre värld är ju givet!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.