Finas Hembageri

Visst blir man sugen på en fika när man ser Finas Hembageris nya webbshop, som vi på Jo Kommunikation har tagit fram?

Finas Hembageri har försett Umeå med gott fika sedan år 1893. Idag har företaget tre konditorier i stan och utökar nu med en webbshop för att ge gästerna bästa möjliga service. Det ska vara enkelt att fika i Umeå.

Så här såg hemsidan ut innan vi fick äran att göra om den helt:

Och så här ser den ut idag:

Vi har tagit fram ett beställningssystem med komplett betalningslösning, integrerat med sociala medier och en tydlig röd tråd genom hela hemsidan för att skapa en helhet. Finas nya webb är givetvis anpassad till alla enheter så oavsett om du besöker sidan med dator, surfplatta eller mobiltelefon ska du snabbt och enkelt kunna göra din beställning.

E-handeln har utvecklats väldigt snabbt och snygga produktbilder är avgörande för en webbshop. För att sticka ut gäller det att visa upp sina produkter på ett sätt som är lite mer intressant än andra.

Vår fotograf Edel var därför en hel dag på Finas café på Avion Shopping och fotade produktbilder tillsammans med Malin, som driver Finas Hembageri med sin man. Som du ser har vi tänkt helt annorlunda än den vanliga rekommendationen med vit bakgrund. Med styling, rätt ljus och en skicklig fotograf fick vi till en effektfull känsla i bilderna.

Hör av dig om du vill ses över en gofika och prata e-handel, webbsidor och sociala medier med oss!

 

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.