En bra webb säljer åt dig 24/7!

En bra webb är mycket mer än en väldesignad hemsida – en bra webb fungerar som en säljare som jobbar dygnet runt, alla dagar i veckan, året om. Vi på Jo Kommunikation skapar webbplatser med maximal konverteringsförmåga genom att använda rätt verktyg, smart design och en tydlig strategi. 

En visuellt tilltalande design och tydligt vägledande element är alltid ett högt fokus när vi utformar nya webbplatser. För att lyckas med detta används uppmaningsknappar, även kallade ”Call-to-action”-knappar (CTA). De är av stor betydelse och kan variera beroende på syftet med webbplatsen. Framförallt för att besökarna kan använda dem till att kontakta företaget, ta del av erbjudanden eller boka hotellrum, bland annat. Välplanerade CTA-knappar har en påtaglig effekt på webbplatsens prestation. De bidrar till ökad konvertering, förlänger besökstiden och stimulerar ett högre engagemang hos användarna. Detta är möjligt eftersom de inte bara styr besökarna mot önskade åtgärder, de skapar också mervärde för dem. Om besökaren upplever mervärde ökar sannolikheten att de tar steget till att genomföra en önskad handling, såsom att göra ett köp via ett erbjudande eller boka ett hotellrum. Vi lanserade nyligen Härjedalskök.se och Salasilvergruva.se nya hemsidor. Dessa hemsidor skapar mervärde för kunden genom visuellt tilltalande design och tydligt vägledande element. 

Vi har erfarenheten att hjälpa dig om du är i behov av en webb eller funderar på att uppgradera din nuvarande. Vi bygger allt från enklare hemsidor till komplexa internationella e-handelslösningar med avancerade externa kopplingar. Så om du behöver hjälp med API-kopplingar, affärssystem, skräddarsydda konfigureringsverktyg eller omfattande webblösningar är vi rätt partner för dig. Vårt främsta fokus är alltid att bygga en webb med så hög konverteringsgrad som möjligt åt våra kunder.

-> KLICKA HÄR <-  Och kontakta oss för att få en gratis behovsanalys.

Exempel på en bra webb

Härjedalskök och Sala Silvergruvas nya hemsidor som Jo Kommunikation byggt.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.