Digital kampanj tillsammans med USM

USM, Umeås kanske trevligaste och mest centrala gym, gav oss i uppdrag att ta fram en kampanj som skulle sträcka sig från november till och med januari. Syftet med kampanjen var att medvetengöra fler om USM:s två fantastiska anläggningar, och samtidigt informera om att anläggningarna må vara nya och fräscha, men med samma härliga personal, personlighet och värme bakom.

Vi ville lyfta USM:s fantastiska personal, och fotade därför instruktörerna på gymmet. De fick svara på ett antal frågor kring vad träning och hälsa betyder för dem. Det visade sig inte helt oväntat att personalen lever för sitt USM och sina medlemmar, och kan inte tänka sig ett liv utan det.

Vi valde att lansera kampanjen digitalt, för att få fler att läsa mera om och kika på de nya anläggningarna via USM:s hemsida.

Resultat:
I och med den digitala kampanjen drev vi riktigt bra med trafik till hemsidan. Det ledde till att fler fick upp ögonen och blev intresserade av USM:s anläggningar. Det var även fler som tecknade medlemskap i år, än föregående år, samma period. En lyckad kampanj helt enkelt!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.