Är du vår nya stjärna?

Vi växer tillsammans med våra kunder och söker nu en ny grafisk formgivare till vårt framgångsrika team. Har du ett starkt intresse för grafisk formgivning? Har du koll på hur design bygger ett starkt varumärke? Och har du en kreativ ådra med känsla för färg och form? Perfekt, då kan du passa perfekt hos oss!

Det finns ingen enkel manual för framgångsrik design, men vi på jo. tror på att jobba enhetligt, tydligt och med mycket känsla. Därför är det viktigt att du delar vår syn på grafisk formgivning som stärker våra kunders varumärken och vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom grafisk design.

Att vara grafisk formgivare på vår byrå är ett kreativt, varierat och roligt jobb. Ingen dag är den andra lik. Vi producerar annonser för digitalt och print, produktblad, rollups, skyltar, webbsidor, bussreklam, taxireklam m.m. Vi utgår givetvis alltid från våra kunders grafiska riktlinjer och varumärkesplattformar, om det inte finns hjälper vi kunden att ta fram riktlinjer för varumärket. Vi jobbar med små och stora kunder inom detaljhandeln, finansvärlden, IT och tele, entreprenadföretag, hantverksfirmor, mäklare m.m.

I vårt team finns en mångfald som gör oss till en riktigt stark och intressant kommunikationspartner. Vi som jobbar på jo. är från Dominikanska Republiken, Finland, Kuba och Sverige. Våra senaste anställningar har varit tre coola och kompetenta kvinnor. Allt för att skapa en så jämställd arbetsplats som möjligt.

Här kan du läsa mer om jobbet! Sista ansökningsdag är 30/1 men skicka in din ansökan redan idag för intervjuer kommer att ske löpande när vi är tillbaka från julledigheten.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.