Är du vår nästa stjärna?

Vi växer med våra kunder och söker nu en ny kollega. Har du erfarenhet av varumärkesarbetande och strategisk kommunikation? Är du drivande, analytisk och bra på att utveckla egna idéer? Toppen! Då kan du vara den vi söker till vårt framgångsrika team.

Jo Kommunikation är en av Umeås mest snabbväxande byråer med stora mål och ambitioner. Vi växer med våra kunder och söker nu en till projektledare som vill vara med och skapa starka norrländska varumärken.

Vi fixar allt åt våra kunder: planerar, bokar och producerar. Allt för att våra kunder ska känna lugnet och uppnå stora resultat. Vi vill därför att du ska kunna jobba med flera projekt samtidigt, vara kreativ och gilla att skriva. Vi vill även att du ska ha ett öga för design då det ingår att du ska kunna projektleda hemsidor, annonser, grafiska profiler m.m. Du kommer att jobba tillsammans med ett team av projektledare, grafiker, webbutvecklare och fotograf. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från branschen, gärna med fokus på sälj och kundrelationer. Kanske har du varit marknadschef, byråmänniska eller kommunikatör på ett större företag? Vi söker dig som vill vara med på vår framgångsresa.

Vårt mål är att bli framtidens kommunikationsbyrå/Umeås bästa byrå, alla kategorier. För att nå slutdestination och bli en drömarbetsplats involverar vi våra medarbetare i beslutsprocessen och ser till att samtliga medarbetare får vara med och påverka, det mesta. Och under resans gång ska vi ha fantastiskt kul ihop.

Förutom ett utvecklande arbete i ett tight team erbjuder vi:
6 timmars arbetsdag alla fredagar samt fikaraster.
Schyssta arbetsvillkor.
Vara med på inspirerande föreläsningar och nätverksträffar.
Trevliga arbetskollegor och nöjda kunder.
Friskvårdsbidrag.
En arbetsplats med kollektivavtal.
Utvecklingsmöjligheter.
Egna vingar så att du kan flyga

Här kan du läsa hur du söker tjänsten.
Gör det direkt för intervjuer kommer att ske löpande!

 

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.