Ålö skriver nytt avtal med Jo Kommunikation

Ålö skriver nytt avtal med Jo Kommunikation

Under hösten har lantbruksmaskinsföretaget Ålö låtit Umeåbyrån Jo Kommunikation testa en rad nya digitala marknadsföringslösningar för deras verksamhet. Resultatet har varit positivt och Ålö har nu skrivit ett ramavtal med byrån. 

Ålö tillverkar lantbruksmaskiner och är idag en stark aktör på världsmarknaden. Under 2019 beslutades det att Ålös digitala resa skulle trappas upp och de gick då till Umeåbyrån Jo Kommunikation. Samarbetet startade under hösten med ett antal digitala marknadslösningar. Höstens uppdrag har gynnat Ålö som nu har beslutat att gå in i ett ramavtal med Jo Kommunikation för dess globala marknadsföring och webbutveckling.

– Vi är ett företag som ligger längst fram i vår bransch och det ska vi givetvis göra på nätet också. Vi har valt Jo Kommunikation som partner för att nå kunderna i hela världen på ett digitalt och smidigt sätt, säger Niklas Åström, VD på Ålö.

Det nya samarbetet inleds under 2020.

– Vi jobbar stenhårt för att ligga i absolut framkant med att hjälpa våra kunder öka sina affärer digitalt och detta förtroende är ett fint kvitto på det. Det är en jättespännande resa vi gör med Ålö just nu med ett väldigt tydligt mål; öka deras försäljning, kommenterar Edvin From, Byråledare på Jo Kommunikation.

Jo Kommunikation startade 2012 med syftet att vara en helhetsleverantör inom marknadsföring. Byrån arbetar idag till största del digitalt med bland annat webb, digital annonsering och försäljning med strategin att mäta hur mycket kunderna får för sina investerade pengar. Idag finns totalt 16 anställda tillsammans med systerbolaget Digipartner.

– Jag känner mig superstolt över att få förtroendet av ett så stort och fint företag som Ålö. Avtalet är ännu ett bevis på att vår affärsidé om att jobba med att redovisa avkastning från våra marknadsföringsinsatser är rätt, avslutar Edel Puntonet, VD på Jo Kommunikation.

Vårt samarbete har blivit uppmärksammat i både Resumé och VK.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.