Allstar

Allstar

Nu inför sommarsäsongen har vi jobbat mycket med Allstar: en sportbar som tar sitt kulinariska avstamp i ett högklassigt steakhouse, uppbyggd i ljusa och modernt designade lokaler. Uppdraget var att ta fram olika typer av marknadsmaterial för att belysa utvalda sommarerbjudanden. Resultatet blev ”Allstar Summer specials” med nya sommarmenyer och tävlingsmaterial till sociala medier. Vi hjälpte även Allstar med att ta fram ett koncept och annonsmaterial för deras nya milkshakes och EM-burgare. Där utförde vi produktion som fotografering, logotyp/visuell identitet, copy och annonsmaterial.

right_window_milkshakeshakeprint allstarkanna_170cm_expand

 

 

 

tvskarmarna-liggande_chefsburger_em

– Vi är jättenöjda med kampanjen ”Summer specials”. Det blev precis som vi önskat oss. Somrigt och läskande. Vi har nu samarbetat med jo. under drygt ett års tid. Ett samarbete som funkar klockrent. Det jag/vi uppskattar är deras idérikedom, snabba puckar och framförallt det slutgiltiga resultatet. jo. är helt enkelt grymma!
Emma Öystilä, Marknadsansvarig för Allstar, Invito och Runt Hörnet i Umeå.

Vi på jo. gillar verkligen att jobba tillsammans med Allstar, en aktör som vågar ta ut svängarna och erbjuda nya upplevelser och smaker till deras kunder. Just i den här projektet har vi aldrig haft så mycket cravings efter milkshakes och lammburgare. Tur att vi är grannar 🙂

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mejla oss.