Så här jobbar vi

Vi på Jo Kommunikation bygger starka varumärken. Vi planerar, bokar och producerar allt. Vare sig det handlar om webbproduktion, webbdesign, grafisk produktion, profilering, logotyper, fotografering, annonskampanjer, sociala medier, pressrelease eller en ökad närvaro digitalt. Allt för att du ska känna lugnet och uppnå stora resultat.

Varumärke

Bland det viktigaste för ett företag eller en organisation är ett tydligt varumärke. Ett varumärke som signalerar rätt budskap och speglar verksamheten ökar både lönsamheten och självförtroendet bland medarbetarna. Det hjälper vi er att bygga.

Webb

Webbplatsen är idag den viktigaste kommunikationsportalen för många. Där kan du presentera och berätta på ett fantastiskt sätt. Rätt digitala närvaro är en av grundpelarna för Jo Kommunikation sedan starten, därför är vi en av de bästa på att ge er rätt webbplats.

Foto

I det massiva flödet av media är det viktigt att förmedla rätt budskap och känsla på kortast tid. Där vinner bild och foto med sin förmåga att på kort tid berätta väldigt mycket. Vi är stolta över att ha Edel Puntonet som in-house fotograf på Jo Kommunikation.

Sociala Medier

Hur ska vi synas i sociala medier? Vilka kanaler ska vi välja? Går det att göra reklam i sociala medier? Detta är vanliga och relevanta frågor på företag som vi gärna hjälper till att räta ut. Vi avlastar er med den kompetens ni behöver på rätt sätt.

Strategi

För att få en effektiv marknadsföring är det viktigt med rätt strategi. Det handlar inte om att övertänka alla beslut, men att lägga en stabil genomtänkt grund att basera framtida snabba beslut så marknadsföring och kommunikation fungerar rätt och ger önskvärd effekt.

PR

En viktig faktor för att lyckas nå uppmärksamhet är att utnyttja alla kanaler och förutsättningar som finns i företaget. När det händer saker i verksamheten är det bra att gå ut och berätta det. Vi skriver, tänker och förmedlar era budskap åt er.

3D

Ibland går det inte att förmedla rätt saker genom fotografering. Då är 3D-animering ett bra sätt att på ett verklighetstroget eller nyskapande sätt visa upp budskap, produkter eller visioner. Vi levererar flera olika varianter av animeringar som passar er.