Sugen på ett nytt kök?


Vill du ha ett nytt kök helt gratis? I samarbete med en kund erbjuder vi ett helt nytt kök med nya luckor i ek och bänkskivor i utbyte mot att vi får fotografera före/efter och ta en referens på hur jobbet blev. Skicka in er ansökan till oss på edel@jokommunikation.se med bild på ert nuvarande kök så tar vi kontakt med er!

Riksnets nya webb

Vi har ännu en gång överträffat oss själva och levererat en riktigt snygg och användarvänlig webbsida. Idag lanseras Riksnets nya webbsida och så här säger Mattias Suup, som är Head of Riksnet:

”Jag och hela ledningen är djupt imponerade över vilket fantastiskt resultat Jo Kommunikation skapat på så kort tid. Hög kvalitet och rakt på sak utan krångel.”

Riksnet är en lokal uppstickare som ägs av Zitius, som i sin tur är ett dotterbolag till Telia Sonera. Sedan starten 2004 har företaget utmanat sig själva och sina konkurrenter. Deras vision är att alla i Sverige ska ha riktigt bredband och stor valfrihet i sitt val av bredband, telefoni och TV. Istället för att fastna i tekniksnack om hastighet, kapacitet och infrastruktur har Riksnet tagit fasta på vad kunderna tjänar på att välja dem. Det tog vi fasta på när vi såg över varumärket.


Vi fick i uppdrag att se över hela varumärket och började därför från början. Tillsammans tog vi fram en ny varumärkesplattform som berättar vad företaget står för, vill, kan och har för möjligheter. Det var vår utgångspunkt när vi putsade till logotypen och tog fram en ny grafisk profil. Nästa steg var att göra en helt ny hemsida.

Så här såg den ut innan:  

Så här ser Riksnets nya användarvänliga webbsida ut efter att vi gjort om den helt:


Den nya webben signalerar det Riksnet står för. De är din trygga kompis som vill dig väl. De lyssnar på dig, binder inte fast dig i långa avtal och luras inte. Riksnet är personligt, okomplicerat och prisvärt. Riksnet är uppkoppling för dig.

Allt detta har vi levererat på, håll i dig nu, sex veckor. Vi har även fotat medarbetarna och flera miljöbilder samt tagit fram en stor digital kampanj som lanseras i dagarna.

Vi tackar för förtroendet och för ett fantastiskt samarbete. Vi på jo. vill vara din kommunikationspartner, inte bara din leverantör. Då blir det så här bra!

 

Är du vår nästa stjärna?

Vi växer med våra kunder och söker nu en ny kollega. Har du erfarenhet av varumärkesarbetande och strategisk kommunikation? Är du drivande, analytisk och bra på att utveckla egna idéer? Toppen! Då kan du vara den vi söker till vårt framgångsrika team.

Jo Kommunikation är en av Umeås mest snabbväxande byråer med stora mål och ambitioner. Vi växer med våra kunder och söker nu en till projektledare som vill vara med och skapa starka norrländska varumärken.

Vi fixar allt åt våra kunder: planerar, bokar och producerar. Allt för att våra kunder ska känna lugnet och uppnå stora resultat. Vi vill därför att du ska kunna jobba med flera projekt samtidigt, vara kreativ och gilla att skriva. Vi vill även att du ska ha ett öga för design då det ingår att du ska kunna projektleda hemsidor, annonser, grafiska profiler m.m. Du kommer att jobba tillsammans med ett team av projektledare, grafiker, webbutvecklare och fotograf. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från branschen, gärna med fokus på sälj och kundrelationer. Kanske har du varit marknadschef, byråmänniska eller kommunikatör på ett större företag? Vi söker dig som vill vara med på vår framgångsresa.

Vårt mål är att bli framtidens kommunikationsbyrå/Umeås bästa byrå, alla kategorier. För att nå slutdestination och bli en drömarbetsplats involverar vi våra medarbetare i beslutsprocessen och ser till att samtliga medarbetare får vara med och påverka, det mesta. Och under resans gång ska vi ha fantastiskt kul ihop.

Förutom ett utvecklande arbete i ett tight team erbjuder vi:
6 timmars arbetsdag alla fredagar samt fikaraster.
Schyssta arbetsvillkor.
Vara med på inspirerande föreläsningar och nätverksträffar.
Trevliga arbetskollegor och nöjda kunder.
Friskvårdsbidrag.
En arbetsplats med kollektivavtal.
Utvecklingsmöjligheter.
Egna vingar så att du kan flyga

Här kan du läsa hur du söker tjänsten.
Gör det direkt för intervjuer kommer att ske löpande!

 

Nytt spännande uppdrag

Från vänster: byråledare Edvin From, vd & fotograf Edel Puntonet, Tomas Renkonen sälj- och marknadsansvarig UFH och vår kommunikationsstrateg Alexandra Malmqvist Olsson.

Nu kan vi äntligen berätta om vårt nya uppdrag. Vi har fått förtroendet att ta fram nya hemsidor till Umeå Folkets Hus och restaurangen TC.

Vi är så glada och stolta över att ledningen valde Jo Kommunikation som leverantör av hemsidorna. Det känns som att vi även arbetar för Umeåborna som nu ska få ännu bättre koll på vad som händer i Folkets hus på Vasaplan.

Baker Tilly Umeås nya webb


Idag är ingen vanlig dag för idag lanseras Baker Tilly Umeås nya webbsida som vår superkodare Joakim har arbetat med. Designen var satt av Baker Tilly Sverige men varje kontor fick möjlighet att göra en lokal twist för att komma närmare kunderna lokalt.

Vi har hjälpt till med projektledning, kodning, textarbete och fotografering. Vårt uppdrag var att bygga den nya webben så att den skildrar servicekänsla och det personliga engagemanget bland medarbetarna i Umeå. Sidan är också enkel att använda och givetvis anpassad till alla enheter.

Baker Tilly i Umeå hjälper entreprenörsföretag, stora som små, att växa och må bra. Företaget kan allt från redovisning och revision till rådgivning och skattefrågor. Umeåföretaget är en del av nätverket Baker Tilly International finns i 147 länder. Helt enkelt, en lokal firma med internationella muskler.

”Vi är supernöjda med vår nya hemsida och samarbetet med Jo Kommunikation.”
-Jessica Semb, auktoriserad revisor och delägare Baker Tilly Umeå.

Vi på Jo Kommunikation tackar för förtroendet och för ett superkul samarbete.